Podzimní detox: Den 2.

Ani druhý detoxikační den nám nechybí plno entuziasmu. Navíc je poměrně zajímavé vařit tak trochu jiným způsobem. Včerejší vývar byl snadný, protože jsem se inspirovala v knížce Půst plný pohody (Ruëdiger Dahlke, Dorothea Neumayr). Nyní už jsem musela improvizovat, a tak k obědu byla pečená dýně.
Mrkněte se níže, jak to dopadlo...


Jídelníček

Ráno: Hrníček mladého ječmene
Banán

Dopoledne: Zeleninový vývar z předešlého dne


Oběd: Pečená cuketa s mačkanými brambory, mrkví a cibulí

Cuketu jsem upekla v troubě, přičemž jsem ji malinko podlila vodou.
Uvařila jsem brambory a mrkev, dohromady rozmačkala a přimíchala nakrájenou cibuli.
Dozdobila jsem nasekanou petrželí.

Nic složitého, ale je pravda, že celé jídlo bylo ve výsledku dost suché.
Zkusím ho za normálních okolností ještě jednou, a to s olivovým olejem a solí.


Odpoledne: Ovocný salát s datlovým sirupem


Večeře: Opět zeleninový vývar

Pití: Čisticí čaj a kopřivový čaj, který podporuje látkovou výměnu, prokrvování a laktaci, odstraňuje bakterie a plísně, pomáhá při alergiích a ekzémech.


Dojmy

Během dne si dávám dva banány, protože mám trochu hlad.
Trápí mě velká chuť na čokoládu, muže na maso.
Jinak ale nepociťujeme žádný úbytek energie.


Mějte se moc hezky a jestli chcete, mrkněte na blog zítra, dozvíte se, jaký byl třetí detoxikační den!
Jana Maláková1 Comment