Prague Food Festival 2014

Od pátku do neděle v zahradách Pražského hradu probíhal Prague Food Festival a vzhledem k tomu, že rádi ochutnáváme něco nového, nemohli jsme si ho nechat ujít. Lístek v předprodeji stál 450 Kč, přičemž obsahoval 10 Grandů (= měna, kterou se na festivalu platilo). Další platidla bylo možné koupit na dvou místech přímo v místě konání.



Dnes bylo opravdu krásně, a tak na akci vyrazilo dost lidí. U některých stánků se proto stály fronty, které ale mizely poměrně rychle. Sedělo se hlavně na trávě, což jsme vyřešili dekou.
K ochutnání bylo velké množství dobrot... sladkých, slaných, méně i více zdravých... prostě všechno možné.


Ochutnali jsme...



Kapří hranolky podle tradiční receptury, šťouchaný máslový brambor a salát z candáta



Studená mango polévka s jahodovým sorbetem



Treska uzená v zámecké udírně, pomerančový salát s fialkovým dresingem



Pěna z tmavého a světlého nugátu s karamelovou křupinkou 



Dušená hovězí líčka na červeném víně, celerové pyré, restovaná kořenová zelenina na másle




Pěna z bio kozího sýra s řeřichou a rukolou, chipsy z domácí slaninové bagety



Buddha bar kuřecí salát a variace maki sushi 



Pěna z bio kozího sýra s řeřichou a rukolou, chipsy z domácí slaninové bagety a Carpaccio z jeleního hřbetu s mozaikou z lišek a saturejky, salát z listů červené řepy a polníčku


Kromě několika pokrmů jsme ochutnali také vínečko a výborné čerstvé džusy.
Zkrátka a dobře... užili jsme si perfektní den! :)




Jak jste si neděli užili vy?

Mějte se hezky!